Chris Adler ar putea sa plece cu Megadeth in turneu

de Cristi Nedelcu

Chris Adler ar putea sa plece cu Megadeth in turneu


Dave Mustaine a declarat de curand faptul ca il doreste ca membru permanent pe Chris Adler in cadrul Megadeth, insa oricat de tentant ar fi acest lucru pentru tobosar, acesta are bine stabilite prioritatile.

Adler a fost invitat de curand la un post de radio unde a vorbit despre mai multe subiecte printre care si colaborarea sa cu Megadeth. Tobosarul a declarat ca primul lucru pe care l-a facut dupa ce a aflat de la Mustaine ca ar putea fi in spatele tobelor Megadeth pentru inregistrarile de pe noul album, a fost sa isi informeze colegii de trupa, pentru ca nu dorea sa se creada nicio secunda ca ar urma sa plece din formatie.

Intrebat cu privire la un posibil turneu alaturi de Megadeth, Adler a spus ca sunt mari sanse ca acesta sa aiba loc, iar in cazul in care unele concerte s-ar suprapune cu show-uri Lamb of God, atunci prioritatea numarul unu va ramane Lamb of God.

Mai jos aveti un extras din interviul lui Adler:

'If ever it came to a point where there was a question of this or that, it’s gonna be Lamb of God. Lamb of God is my baby. Being in Megadeth is kind of like I’m helping babysit somebody else’s kid. I love being there, but it’s not … that’s not where home is to me … Again, if ever a question came up, I’m staying with you guys.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook