Lamb of God compune un nou album

de Alin Pildner

Lamb of God compune un nou albumFara a se comunica explicit acest lucru, o serie de lucruri, puse cap la cap, au facut presa muzicala sa concluzioneze ca un nou album Lamb of God este in lucru.


Dupa ce, la inceputul anului, bateristul Chris Adler spunea ca, impreuna cu Willie, vor face ceva jam-session-uri, lucrand la noi compozitii, iata acum ca MESA - sponsorul trupei pe partea de amplificare, a postat o imagine din studio. Comentariul acestora nu lasa loc de controverse, sustinand ca Lamb of God este in mijlocul sesiunii de inregistrari.


Intr-o alta iesire publica, solistul Randy Blythe a dezvaluit ca o parte din versurile pentru un nou disc LOG au fost asternute pe hartie in timpul in care s-a aflat in arest, asa ca ne-am putea astepta la cel mai amar album de pana acum.


Oricum, cum nu ne putem vorbi de o lansare mai devreme de vara anului viitor, va invit sa ne intoarcem in timp si sa urmarim "The Fadded Line", una dintre cele mai reusite compozitii Lamb of God. Enjoy!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook