Lamb of God: Randy Blythe va juca intr-un film de actiune

de Alin Pildner

Lamb of God: Randy Blythe va juca intr-un film de actiuneRandy Blythe, solistul Lamb of God, va aparea intr-un film realizat de catre trupa taiwaneza de metal Chthonic.


"Chthonic sunt din Taiwan si suntem prieteni buni, de cand am participat impreuna la Ozzfest 2007. Acum trei ani m-au chemat sa cantam impreuna la un show care s-a tinut intr-un templu stravechi, in muntii din Taiwan, si apoi am beneficiat, impreuna cu sotia mea, de o vacanta de doua saptamani.


Taiwan este o insula superba, una dintre bijuteriile ascunse ale Asiei si imi doream mult sa ma intorc acolo. La inceputul acestui an, Freddy (solistul Chthonic) m-a intrebat daca vreau sa iau parte la realizarea unui film de actiune pe care il realizeaza si, cum raspunsul meu imediat a fost unul afirmativ, iata ca am inceput filmarile.


Filmul este o comedie plina de actiune si, cunoscandu-i pe Chthonic, va avea si o portie de politica. In acest lungmetraj voi participa alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti actori ai Taiwanului".


Pana la premiera acestei productii, nu pot decat sa va invit sa ii cunoastem pe Chthonic, prin intermediul muzicii lor. Enjoy!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook