Lamb Of God: Solistul Randy Blythe ramane in arestul politiei din Praga

de Buvnitz

Lamb Of God: Solistul Randy Blythe ramane in arestul politiei din Praga


Randy Blythe, solistul formatiei americane Lamb of God, se afla inca in arestul politiei din Praga.

'Cu totii suntem ingrijorati pentru el. Speram la ce e mai bine.' a declarat Mark Blythe, fratele lui Randy.

Jana Rosslerova, purtator de cuvant pentru politia ceha, a decarat ca o decizie va fi luata astazi in ce priveste urmarirea investigatiilor si implict acuzatiilor de omucidere aduse lui Randy.

Rosslerova sustine ca acuzatiile aduse lui Blythe il pot trimite pentru zece ani in spatele gratiilor.

Blythe, in varsta de 41 de ani, a fost acuzat de uciderea unui fan Lamb Of God in data de 24 mai, 2010 in Praga. Conform unor declaratii si dovezi, Blythe ar fi batut si apoi aruncat de pe scena un fan in varsta de 14 ani care a murit ulterior in spital in urma unei hemoragii pe creier.

WTVR-TV, un site de stiri ceh, a publicat o serie de declaratii din partea unui martor - prieten al victimei - care declara ca tanarul nu era sub influenta bauturii sau a drogului. Victima a intrat in coma si a murit doua saptamani mai tarziu.

Adrenaline PR declara insa ca 'sub nicio circumstanta nu a fost o bataie intre solistul Lamb Of God si fan. Incidentul a fost raportat dupa ce respectivul individ a urcat de trei ori pe scena. Securitatea nu a fost in stare sa-l opreasca a treia oara iar Randy l-a impins inapoi in public insa acesta a cazut si s-a lovit in cap.'

Declaratia Adrenaline PR nu este insa sustinuta momentan de dovezi.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook