Pregateste-te pentru experienta celei de-a opta editii a festivalului Rockstadt Extreme Fest!

de Cristi Nedelcu

Pregateste-te pentru experienta celei de-a opta editii a festivalului Rockstadt Extreme Fest!


Pregateste-te pentru experienta celei de-a opta editii a festivalului Rockstadt Extreme Fest! Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc in perioada 3 – 7 august, la poalele cetatii Rasnov, in inima Transilvaniei.

Cu 2 scene mari, teren de camping, bauturi si mancare la preturi accesibile si 55 de trupe care vor canta in 5 zile, cea de-a opta editie a festivalului este pregatita sa continue experienta unei vacante „extreme” pentru mii de fani ai muzicii rock. Printre trupele pe care le puteti vedea pe cele doua scene se numara Lamb of God, Behemoth, Cradle of Filth, Bullet For My Valentine, Heaven Shall Burn, Kreator, Carcass, Kataklysm, Overkill, Death Angel, Blind Guardian, Rotting Christ. Line-up-ul REF poate fi consultat pe site-ul oficial REF.

Organizatorii anunta ca anul acesta beneficiaza de o finantare din partea Consiliului Judetean Brasov. Aceasta va acoperi o buna parte din costurile de productie pentru scena trupelor romanesti din prima zi a festivalului, prezentata de catre Cristian Hrubaru de la Rock FM.Dupa 2 ani in care festivalul a lipsit, organizatorii abia asteapta sa se revada cu comunitatea REF.

Abonamente si bilete

Abonamentele pentru cele 5 zile de festival costa 650 de lei, pret valabil pana in 1 iulie 2022. Ultimul prag, la pretul de 700 de lei, va fi disponibil inclusiv direct la festival. Mai multe informatii despre bilete gasiti pe site-ul REF sau pe IaBilet.ro. In plus, fanii au ocazia sa isi achizitioneze, pe langa abonamente, si bilete pentru cate o zi de festival. Acestea sunt disponibile la pretul de 150 de lei pentru ziua de miercuri, 03.08.2022, respectiv 250 de lei pentru oricare dintre celelalte zile. Biletele cumparate in anii anteriori, atat de la festival, cat si de pe IaBilet, se pot upgrada pentru 2022 prin plata diferentei, iar procedura se poate consulta pe pagina Rockstadt Extreme Fest.

Camping

Campingul se afla localizat langa festival si beneficiaza de facilitati precum dusuri si toalete. Acesta va fi pazit de catre firma de securitate cu care organizatorii colaboreaza.Campingul se deschide marti, 02.08.2022 la ora 12:00 si se inchide luni, 08.08.2022 la ora 12:00. Informatii despre acces si bilete sunt disponibile la CAMPING #REF22

Transport

Cu ajutorul Primariei Orasului Rasnov, orarul liniei metropolitane de transport public 130 va fi extins in fiecare dintre cele 5 zile de festival. Informatii despre statiile de plecare/ sosire, dar si despre cursa suplimentara sunt disponibile pe site.

Vino si tu sa traiesti experienta celei de-a opta editii a festivalului Rockstadt Extreme Fest!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: