Randy Blythe nu va primi daune din partea Ministerului Justitiei din Cehia

de Cristi Nedelcu

Randy Blythe nu va primi daune din partea Ministerului Justitiei din Cehia


In 2012, Randy Blythe a fost arestat in Cehia fiind acuzat de ucidere din culpa dupa ce un fan a murit in timpul unui concert sustinut de Lamb of God in Praga.

Ulterior, Blythe a fost declarat nevinovat, tribunalul fiind de parere ca firma care se ocupa de securitate publicului a fost de vina. Sentinta favorabila pentru solistul Lamb of God a fost data pe 5 Martie 2013. Cu toate acestea, Randy a stat in spatele gratiilor timp de 37 de zile. Ca urmare, acesta a cerut in jur de 500.000 de euro daune morale din partea Ministerului Justitiei Cehia.

Artisul a fost supus unor conditii foarte dure in penitenciarul din Praga, conditii despre care puteti citi in volumul lansat recent de acesta, 'Dark Days'.

Tribunalul din Praga insa nu i-a acordat castig de cauza astfel incat Blythe nu va primi niciun fel de compensatie financiara din partea statulu ceh ca urmare a zilelor petrecute in inchisoare. Sentinta a fost data ieri, 30 Septembrie.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook