Lanfear au semnat cu Pure Steel/Pure Legend Records

de George Lazar

Lanfear au semnat cu Pure Steel/Pure Legend Records


Germanii de la Lanfear au semnat un contract cu Pure Steel Records, filiala a Pure Legend Records, si vor lansa noul album "This Harmonic Consonance" international pe 24 februarie 2012.


"Scena muzicala din zilele noastre nu prea are de-a face cu muzica. Casele de discuri nu cauta trupe de calitate ci trupe care urmaresc trend-uri pentru a printre o parte din placinta aflata in scadere. Ca trupa care a fost parte din scena pentru multi ani e ridicol sa vezi cum oamenii incearca sa umfle aerul cald in ceva ce nu va fi niciodata. Muzica este arta, multi oameni par sa fi uitat despre asta! De la inceput noua noastra casa de discuri a refuzat constant acest trend de succes. Sunt atasati de importanta muzicii in loc de a sari instantaneu la aliniere. Cu cel de-al saselea album al nostru, This Harmonic Consonance, suntem acum o parte mandra din familie si speram la o cooperare pe termen lung" au spus cei de la Lanfear.


"I-am urmarit pe veteranii germani de la Lanfear inca de cand au inceput si suntem foarte mandri sa primim un astfel de nume la casa noastra de discuri. Este cunoscut faptul ca Lanfear nu ofera nimic din trend. De la inceput ei au facut propria muzica fara a se uita in stanga sau in dreapta. Asadar, evident ca trupa se potriveste cu noi. Nu cred ca este necesar sa mentionam ca Lanfear sunt muzicieni extraordinari si ca noul album va fi unul foarte bun... Bine ati venit, baieti!" au spus cei de la Pure Steel Records.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: