Carte biografica Robert Plant

de Morrison

Carte biografica Robert Plant
Cartea biografica avandu-l ca autor pe jurnalistul Neil Daniels, intitulata Robert Plant: Led Zeppelin, Jimmy Page & The Solo Years, va fi publicata in luna februarie 2008.

Acesta nu este singura carte dedicata unei personalitati din lumea rock-ului scrisa de Neil Daniels. Pe 14 septembrie 2007, la Omnibus Press, acelasi autor va lansa cartea Defenders of the Faith: The True Story of Judas Priest. Aceasta contine o galerie foto, un itinerar al concertelor Judas Priest sustinute incepand cu 1969, si multe alte surprize.

Fostul frontman al formatiei Led Zeppelin, Robert Plant a anuntat ca va dona o chitara acustica purtand semnatura sa pentru Harrison's Heart Foundation, care va organiza un eveniment caritabil pe 8 octombrie 2007 in Londra.

Din ce in ce mai multi artisti rock se implica in astfel de actiuni umanitare, donand obiecte personale. Este si cazul lui Noel Gallagher, membrul trupei Oasis, care a anuntat ca va scoate la licitatie chitara semnata pentru ca banii stransi din vanzarea acesteia sa fie donati in scopuri caritabile. Johnny Borrell, de la Razorlight, isi vinde o pereche de blugi, fireste purtand semnatura sa.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook