Detalii despre turneul Led Zeppelin

de Morrison

Detalii despre turneul Led Zeppelin
Ray Waddell, reprezentantul celor de la Billboard, a declarat despre turneul de revenire al trupei Led Zeppelin ca va fi poate cel mai mare din istoria formatiei de pana in prezent.

Pentru acest turneu, vocalul Robert Plant, chitaristul Jimmy Page si basistul John Paul Jones vor apela la Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, pentru a prelua atributiile tatalui sau.

Deocamdata nu s-a comunicat oficial nicio data a turneului. Mai mult, chiar Robert Plant a negat ca o astfel de reuniune ar avea loc in viitorul apropiat.

Robert Plant a declarat ca nu i s-a spus nimic despre o eventuala reuniune Led Zeppelin. In cadrul unei conferinte de presa desfasurata in Atena, artistul a declarata ca daca ar fi o reuniune a trupei, nu ar exista destui doctori pentru a tine in picioare un posibil turneu".

Un comunicat de presa anunta ca membrii ramasi se vor reuni pentru un show tribut, alaturi de legenda Ahmet Ertegun, iar probabilitatea unui turneu mondial ar fi foarte mare. Se pare ca aceasta stire a fost eronata.

DVD-ul Led Zeppelin: The Origin Of The Species va aparea in sfarsit pe 8 august (in Statele Unite) si va consta intr-un film de 70 de minute care va acoperi anii de inceput a trupei, precum si sesiunile de studio din anii 60. Data de lansare a DVD-ului in Europa inca nu a fost anuntata.


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook