Inchisoare pentru piratat Led Zeppelin

de Morrison

Inchisoare pentru piratat Led Zeppelin
Robert Langley, din Marea Britanie, care a fost dat in judecata de catre Led Zeppelin pentru ca le-a piratat mai multe DVD-uri, a primit o pedeapsa de 20 de luni inchisoare.

Langley a fost arestat in 2005, dupa ce au fost descoperite in locuinta sa mai multe materiale ilegale, pledand initial nevinovat.

Dupa ce chitaristul Jimmy Page a depus marturie impotriva sa, acesta si-a schimbat declaratia, pledand vinovat.

Supravietuitorii Led Zeppelin vor re-edita singurul lor album live, alaturi de acesta fiind inclus si un film-concert descris de Q Magazine drept `una dintre cele mai mari catastrofe rock `n`roll`.

`The Song Remains the Same` prezinta piese din coplesitoarea reprezentatie Led Zeppelin desfasurata pe durata a 3 nopti la Madison Square Garden din New York in 1973 si lansata initial pe vynil in 1976.

Ambele pachete vor aparea pe piata la sfarsitul lunii noiembrie si vor mai cuprinde track-uri nelansate si diverse materiale bonus. Tot in noiembrie, Robert Plant si co. vor mai lansa o compilatie de 24 de hituri intitulata `Mothership`.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook