Jimmy Page nu se lasa: isi face trupa noua

de Alin Pildner

Jimmy Page nu se lasa: isi face trupa nouaCu toate ca Led Zeppelin este mai departe de o reuniune ca oricand, riffurile trupei se vor auzi din nou, fiind interpretate de acelasi legendar Jimmy Page.


Page a declarat ca va continua sa cante chiar daca fostul coleg - solistul Robert Plant, refuza sa i se alature pe scena, urmand a aparea intr-o noua formula, anul viitor.


Fara a folosi titulatura Led Zeppelin, Jimmy va prelua, totusi, piesele care l-au consacrat in randul marilor clasici ai rockului, alaturi de compozitii ale altor trupe din care a facut parte, incepand cu The Yardbirds.


Nici piesele noi nu vor fi neglijate, Page sustinand ca muzicienii alaturi de care va forma noua trupa, desi sunt necunoscuti marelui public, au toate calitatile necesare unei asemenea formule.


In alta ordine de idei, o editie remasterizata a discurilor Led Zeppelin "IV" si "Houses Of The Holy" va fi lansata impreuna cu inregistrari de studio nepublicate pana acum, pe 28 octombrie, sub forma box set "super deluxe".


In continuare, va invit sa ascultam "No Quarter", aparut in 1973 pe "Houses Of The Holy". Enjoy!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook