Led Zeppelin lanseaza editia deluxe "Physical Graffiti" in februarie

de Elena Paraschiv

Led Zeppelin lanseaza editia deluxe


40 de ani se implinesc de la aparitia albumului "Physical Graffiti" din 1975, iar Led Zeppelin au decis sa sarbatoreasca asa cum se cuvine.

Noua editie a fost remasterizata de chitaristul si producatorul Jimmy Page si va fi lansata pe 24 februarie. Albumul contine ca si celelalte editii un bonus disc ce va include alternate versions ale unor piese clasice precum "Kashmir" sau "Trampled Under Foot".

De asemenea, "Physical Graffiti" include sapte piese nelansate pana acum si va fi valabil in diferite formate: CD, vinyl si digital. Intr-un interviu anul trecut, Jimmy Page spunea:" Mi s-a spus anul trecut ca Robert Plant nu va face nimic in 2014, si ce gandesc ceilalti doi tipi? Pai, stie exact ce gandesc cei doi. Toata lumea isi doreste sa vada multe concerte Led Zeppelin. Robert Plant se joaca numai, iar eu m-am saturat, ca sa fiu sincer cu voi. Eu nu cant, asa ca nu pot face mai mult de atat".

Physical Graffiti (Companion Audio)

1. "Brandy & Coke," "Trampled Under Foot" - Initial Rough Mix

2. "Sick Again" - Early Version

3. "In My Time of Dying" - Initial Rough Mix

4. "Houses of the Holy" - Rough Mix With Overdubs

5. "Everybody Makes It Through", "In The Light" - Early Version/In Transit

6. "Boogie With Stu" - Sunset Sound Mix

7. "Driving Through Kashmir" - "Kashmir" Rough Orchestra MixDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook