Led Zeppelin revin live

de Morrison

Led Zeppelin revin live
Supravietuitorii Led Zeppelin vor re-edita singurul lor album live, alaturi de acesta fiind inclus si un film-concert descris de Q Magazine drept `una dintre cele mai mari catastrofe rock `n`roll`.

`The Song Remains the Same` prezinta piese din coplesitoarea reprezentatie Led Zeppelin desfasurata pe durata a 3 nopti la Madison Square Garden din New York in 1973 si lansata initial pe vynil in 1976.

Ambele pachete vor aparea pe piata la sfarsitul lunii noiembrie si vor mai cuprinde track-uri nelansate si diverse materiale bonus. Tot in noiembrie, Robert Plant si co. vor mai lansa o compilatie de 24 de hituri intitulata `Mothership`.

De re-editarea celor 2 discuri (`The Song Remains the Same` si video-concertul din Madison Square Garden) se vor ocupa cei de la Rhino Records alaturi de Warner Home Video.

Referitor la aceasta, Robert Plant a declarat: `Am re-editat `The Song Remains the Same` si va putem oferi si intreaga reprezentatie in format video de la Madison Square Garden. Acestea difera in mod substantial de soundtrack-ul original din `76. Cat despre `The Song Remains the Same` - este asa cum am visat ca va fi`.

mihai miron, bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook