Noi zvonuri despre reunirea Led Zeppelin

de Morrison

Noi zvonuri despre reunirea Led Zeppelin
Contrar afirmatiilor facute de fostul solist al trupei Led Zeppelin, Robert Plant, care a spus recent ca o reuniune a formatiei probabil nu se va intampla prea curand, in presa britanica au aparut tot mai multe speculatii privind un concert al formatiei, care va avea loc pe O2 Arena din Londra, in aceasta toamna.

Pretul biletelor la concert a fost deja stabilit, organizatorii afirmand ca evenimentul va fi confirmat oficial in curand.

Ray Waddell, reprezentantul celor de la Billboard, a declarat despre turneul de revenire al trupei Led Zeppelin ca va fi poate cel mai mare din istoria formatiei de pana in prezent.
Pentru acest turneu, vocalul Robert Plant, chitaristul Jimmy Page si basistul John Paul Jones vor apela la Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, pentru a prelua atributiile tatalui sau.

DVD-ul Led Zeppelin: The Origin Of The Species va aparea in sfarsit in luna septembrie in Statele Unite si va consta intr-un film de 70 de minute care va acoperi anii de inceput a trupei, precum si sesiunile de studio din anii 60. Data de lansare a DVD-ului in Europa inca nu a fost anuntata.

xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook