Plant confirma reunirea Led Zeppelin

de Morrison

Plant confirma reunirea Led Zeppelin
Solistul trupei Led Zeppelin, Robert Plant, a confirmat in sfarsit zvonurile privind concertul de revenire a formatiei. Plant a confirmat faptul ca Led Zeppelin vor sustine un concert in Londra spre sfarsitul acestui an.

Plant spune ca a aflat acest lucru in urma cu cateva zile. Solistul mai spune ca trupa va sustine un singur concert de revenire, si nu un intreg turneu.

In presa britanica au aparut tot mai multe speculatii in ultimul timp privind un concert al formatiei, care va avea loc pe O2 Arena din Londra, in aceasta toamna.

Pretul biletelor la concert a fost deja stabilit, organizatorii afirmand ca evenimentul va fi confirmat oficial in curand.

Ray Waddell, reprezentantul celor de la Billboard, a declarat despre turneul de revenire al trupei Led Zeppelin ca va fi poate cel mai mare din istoria formatiei de pana in prezent.
Pentru acest turneu, vocalul Robert Plant, chitaristul Jimmy Page si basistul John Paul Jones vor apela la Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, pentru a prelua atributiile tatalui sau.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook