Robert Plant: I-am spus lui John Bonham ca nu e destul de bun pentru mine

de Alin Pildner

Robert Plant: I-am spus lui John Bonham ca nu e destul de bun pentru mineRobert Plant si John Bonham au scris capitole importante din istoria rockului, Led Zeppelin fiind una dintre trupele cele mai apreciate ale acestui gen muzical. Insa lucrurile erau cat pe ce sa aiba un cu totul alt curs...

Plant a dezvaluit recent ca a fost cat pe ce sa refuze colaborarea cu Bonham, motivul fiind distanta de 30 de kilometri care ii despartea.

Inainte de Led Zeppelin, cei doi au facut parte din Band of Joy (1967), insa, inainte de asta, era povestea lor era sa moara inainte de a incepe.

Robert isi aduce aminte ca "interpretam la un bal si John a venit la mine si mi-a spus: "esti in regula, insa ai fi mult mai bun daca ti-as fi eu baterist". L-am intrebat daca intelege ca am deja o trupa si l-am pus sa-mi spuna unde locuieste. "Pai, traiesc in Redditch". Asta era la 30 km distanta. I-am spus ca e prea departe si ca se pare ca nu e indeajuns de bun pentru mine".

Insa lucrurile au continuat altfel, cei doi facand totul pentru a reusi sa faca muzica impreuna. Restul, e istorie...Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook