U2 ar putea declansa reuniunea Led Zeppelin

de Buvnitz

U2 ar putea declansa reuniunea Led Zeppelin

Jimmy Page a declarat ca nu exclude posibilitatea ca Led Zeppelin sa concerteze la editia din acest an a festivalului Glastonbury ca urmare a anularii recitalului U2.

Trupa irlandeza a fost nevoita sa-si anuleze intreg turneul astfel ca organizatorii au un loc liber ce trebuie neaparat ocupat.

Bono este nevoit sa isi amane toate planurile pentru urmatoarele opt saptamani, perioada de recuperare recomandata de medici.

Intr-o discutie cu BBC 6 Music, Jimmy Page dezvaluie ca trupa nu ar refuza o aparitie la Glastonbury.

Jimmy a declarat foarte scurt: 'Eu nu am exclus niciodata nimic.'

Jason Bonham anunta oficial proiectul Led Zeppelin Experience, un mod prin care artistul doreste sa aniverseze mostenirea lasata de tatal sau, legendarul tobosar John Bonham.

Astfel ca Jason pregateste o serie de 30 de concerte despre care artistul declara: 'Este o calatorie personala prin viata mea cu ajutorul muzicii Led Zeppelin.'

Jason a cantat cu Robert Plant, Jimmy Page si John Paul Jones in cadrul ultimului concert Led Zeppelin, sustinut pe arena O2 din Londra in 2007.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook