Fostul basist Legion Of The Damned s-a sinucis

de Buvnitz

Fostul basist Legion Of The Damned s-a sinucis


Twan Fleuren, fostul basist al grupului Legion Of The Damned, s-a sinucis. Informatia este confirmata oficial de trupa.

Twan s-a alaturat grupului Occult (prima incarnare Legion Of The Damned) in 1998 cu ocazia turneului european alaturi de Morbid Angel, Amon Amarth si Gorgoroth.

Fleuren a inregistrat pentru albumul Elegy For The Weak (1998) - relansat in 2007 sub numele Feel The Blade - si Malevolent Rapture (lansat in 2006).

Twan a luat parte la primul turneul Legion Of The Damned alaturi de Kataklysm si Cannibal Corpse. A parasit formatia la mijlocul turneului dupa ce fiul sau a fost spitalizat.

Ulterior s-a decis ca acesta sa paraseasca definitiv formatia pentru a se concentra asupra familiei. In 2006 a fost inlocuit de Harold Gielen.

'Twan a fost un prieten bun insa am pierdut contactul in ultimii ani datorita vremurilor dificile. In ultimele saptamani am inceput sa vorbim si simteam ca acele vremuri se vor intoarce. Ne-am intalnit la o bere acum cateva saptamani. Vroia sa cante cu noi la festivalul With Full Force. Era interesat de noul chitarist si plecarea lui Richard Ebisch.' declara solistul Maurice Swinkels.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: