Legion Of The Damned - Doom Priest videoclip

Grupul olandez Legion Of The Damned va lansa in data de 7 ianuarie, 2014 un nou album via Napalm Records. CD-ul a fost produs de Andy Classen (Tankard, Krisiun, Holy Moses) in studioul Stage One din Germania.

Tracklist-ul pentru Ravenous Plague este:

01. Intro: The Apocalyptic Surge (by Jo Blankenburg)
02. Howling For Armageddon
03. Black Baron
04. Mountain Wolves Under A Crescent Moon
05. Ravenous Abominations
06. Doom Priest
07. Summon All Hate
08. Morbid Death
09. Bury Me In A Nameless Grave
10. Armalite Assassin
11. Strike Of The Apocalypse

Videoclipul piesei Doom Priest poate fi urmarit mai jos.

Ravenous Plague va fi primul album Legion Of The Damned alaturi de chitaristul Twan van Geel.

Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook
Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook