Legion au lansat un EP nou si anunta concertele pe care le vor sustine in tara

de Andreea Gherfi

Legion au lansat un EP nou si anunta concertele pe care le vor sustine in tara


Dupa o pauza discografica de sapte ani, formatia maramureseana de thrash/hardcore Legion a lansat un nou EP intitulat „Ghost Killer”. Lansarea oficiala a noului material a avut loc sambata, 24 septembrie, la Baia Mare in Shadows Pub. Mini-turneul din aceasta toamna mai cuprinde concerte si la Cluj-Napoca (1 octombrie in La tevi Pub), Satu Mare (15 octombrie) si Debrecen (22 octombrie in Kaptar Klub).

Piesa ”Reality Check” extrasa de pe noul EP, ”Ghost Killer”:

Inregistrarile au fost facute in home studio-ul formatiei in toamna anului trecut. Pentru acest material formatia l-a cooptat pe bateristul Nabil Karsheh din Debrecen, iar textele au fost scrise de Leonard Ciocan. Productia audio este realizata de echipa Drop'n'Dirty (Mihai Tivadar si Vlad Bornuz). Masterizarea a fost facuta in celebrul studio „Dugout” din Uppsala (Suedia) de Giorgos Nerantzis si Daniel Bergstrand, acesta din urma fiind cunoscut pentru colaborarile sale cu nume consacrate din aria metalului greu, precum Meshuggah, In Flames sau Behemoth. Coperta a fost realizata de Szilard Szekely (Ultimu' Nivel).

Poze Poze pentru articole - legion

TRACKLIST:

Behind Enemy Lines

Hate

No Surrender

Reality Check

Toxic Remedy

Trapped

LEGION:

Rudolf Stauder – voce

Otto Ulman – chitara

Csaba Szollosy – bas

Nabil Karsheh – tobe

https://www.facebook.com/Legionbandromania

Sursa foto:
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: