Legion participa la Samfest 2011

de Buvnitz

Legion participa la Samfest 2011


Pe data de 8 iulie, trupa de hardcore/thrash Legion va sustine un concert in cadrul festivalului Samfest din Satu-Mare. In mod exceptional, postul de baterist va fi (re)ocupat de Cosmin Cadar (Antract).

De asemenea, alaturi de piesele deja consacrate, formatia va prezenta in premiera o piesa care fi inclusa pe viitorul material discografic. Pregatiti-va de un show pe cinste!

In alta ordine de idei, LEGION continua cautarile pentru un baterist cu statut permanent, cu care sa inregistreze urmatorul album preconizat sa apara in 2012. In momentul de fata, trupa are deja compuse cinci piese noi: doua sunt 100% finisate, in vreme ce celelalte trei sunt finisate in varianta instrumentala. Noile compozitii sunt agresive si tehnice in acelasi timp, fiind totusi ceva mai directe si mai scurte in comparatie cu cele de pe albumul Black Underground.

Mai multe detalii despre LEGION gasiti aici:

Reverbnation
Facebook
MyspaceDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook