Noul album Lenny Kravitz pe prima pozitie a topurilor

de Morrison

Noul album Lenny Kravitz pe prima pozitie a topurilor
Noul album Lenny Kravitz a intrat direct pe locul 4 in topul Billboard!

Primul album Lenny Kravitz din ultimii 4 ani, It Is Time For A Love Revolution, a fost lansat saptamana trecuta si a intrat direct pe locul 4 in Billboard Album Chart! Cu aceasta ocazie, Lenny Kravitz a inregistrat un nou record personal: cea mai inalta pozitie pe care debuteaza un album al sau!

Numit de revista Rolling Stone drept "cel mai bun album al lui Lenny Kravitz", It Is Time For A Love Revolution ocupa primul loc in topurile din Japonia, Argentina si Elvetia, si se claseaza in primele cinci pozitii in topurile din Germania, Canada, Franta, Austria, Italia si Olanda.

It Is Time For A Love Revolution este albumul cu numarul 8 din cariera artistului si primul dupa o pauza discografica de aproape 4 ani. Primul extras pe single, piesa "I'll Be Waiting", ocupa locul 7 in Billboard's European Airplay Chart.

In luna martie, Lenny Kravitz va porni intr-un nou turneu mondial, ce se va intinde pe o perioada de doi ani. Vara aceasta, pe 26 iulie, artistul va concerta la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni.

Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta, putand fi achizitionate la
preturile: 70, 95, 130, 200 si 350 lei.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook