3 ore de Leonard Cohen la Bucuresti

de Buvnitz

3 ore de Leonard Cohen la Bucuresti

Bucuresti, 1 septembrie – Pe 4 septembrie, Leonard Cohen isi asteapta fanii romani cu un spectacol exceptional. Concertul artistului canadian va dura trei ore, cu o pauza de 25 de minute.

Spectacolul are loc pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter, Bd. Marasti nr. 26, sector 1, langa stadionul Arcul de Triumf, unde a avut loc concertul de anul trecut. Urmatoarea oprire din cadrul turneului este in Spania, la Madrid, pe 12 septembrie.

In ziua concertului, in Piata Constitutiei (locatia initial anuntata pentru eveniment), vor exista autobuze catre Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter puse la dispozitia celor care nu au aflat la timp de schimbarea locatiei. Transportul este gratuit. Accesul in autobuze se va face pe baza biletului de intrare la concert.

Autobuzele vor circula in intervalul 17:30 – 19:30 (ultima plecare din Piata Constitutiei). Accesul pe stadion este permis incepand cu ora 17.30. Concertul va incepe la ora 20.00, pentru a permite si ultimilor spectatori care vin cu aceste autobuze sa ajunga la spectacol. La solicitarea artistului, ca si anul trecut, organizatorii roaga publicul sa se abtina de la fumat in incinta stadionului.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook