Detalii organizatorice pentru concertul Leonard Cohen

de Morrison

Detalii organizatorice pentru concertul Leonard    Cohen
Conditiile comunicate de INMH anunta ziua concertului Leonard Cohen, 21 septembrie, drept una cu posibilitati de ploaie, vreme inchisa, noroasa, cu temperaturi intre 11-13 grade Celsius.

Dat fiind faptul ca singura zona acoperita pe stadionul Arcul de Triumf este Tribuna 1, organizatorii recomanda folosirea pelerinelor de ploaie - accesul cu umbrele fiind interzis in incinta stadionului. Organizatorii au amenajat standuri cu bauturi calde (ceai, cafea, ciocolata calda), dar si reci.

Toate bauturile se achizitioneaza pe baza de fise, disponibile in incinta stadionului. In zona VIP si Premium, acolo unde dispunerea locurilor pescaune permite amplasarea lor, vor fi amenajate incalzitoare de terasa.

Pentru facilitarea accesului pe Stadionul Arcul de Triumf, rugam publicul sa vina din timp accesul este permis incepand cu ora 17.30.

Participantii la concertul Leonard Cohen sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul stadionului. Respectarea regulamentului de ordine interioara este obligatorie.

Persoanele care incalca prevederile acestui regulament vor fi escortate in afara incintei stadionului si nu li se va mai permite accesul.

La solicitarea managementului lui Leonard Cohen, organizatorii roaga publicul sa se abtina de la fumat in incinta stadionului. Persoanelor subvarsta de 18 ani le este strict interzis accesul in locuri unde se servesc bauturi alcoolice sau se incurajeaza fumatul.

Persoanele cu afectiuni medicale sau cu antecedente medicale personale trebuie sa se inregistreze la punctele de Prim Ajutor din incinta stadionului, si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi.

Este interzis accesul cu brichete, bauturi in recipiente, bauturi alcoolice, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto si camere video. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta stadionului si a perimetrului acestuia.

Este interzisa folosirea injuriilor in incinta stadionului. Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, banner-lor, pancardelor si a altorelemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si violentapublica. Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Este interzis accesul cu autovehicule de orice fel in perimetrul stadionului, inclusiv biciclete, scutere, ATV-uri.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook