Doar doua categorii de bilete ramase pentru concertul Leonard Cohen

de Buvnitz

Doar doua categorii de bilete ramase pentru concertul Leonard Cohen

Ca urmare a cererilor primite din partea fanilor, turneul international al lui Leonard Cohen se prelungeste. Noi date vor fi adaugate in aceasta toamna pe teritoriul Statelor Unite, incepand cu 17 octombrie. Ultimul concert din cadrul turneului international al lui Leonard Cohen trebuia sa fie cel din Tel Aviv, programat sa aiba loc pe 24 septembrie, pe Ramat Gan Stadium.

Cum toate cele 47 000 de bilete puse in vanzare s-au terminat in cateva zile, producatorii turneului au programat un concert suplimentar, la sugestia Ministrului israelian al Turismului Israelian, Noaz Bar Nir. El va avea loc la Nazareth, cea mai mare metropola araba din Israel, intr-un amfiteatru cu 40 000 locuri, construit recent pentru o vizita a Papei Benedict al XVI-lea.

Ministrul israelian al Turismului spune ca spera ca acest concert „sa atraga o larga audienta, din toate paturile societatii israeliene, precum si turisti, care, ascultandu-l pe marele artist, sa se bucure de frumusetea naturii care inconjoara amfiteatrul si sa inteleaga apelul prin muzica la reconciliere, toleranta si pace”.

In Romania, Leonard Cohen va fi acompaniat pe scena de Sharon Robinson si Webb Sisters (backing vocal), Roscoe Beck (chitara-bas), Neil Larsen (clape & acordeon), Bob Metzger (chitara electrica si acustica), Javier Mas (chitara acustica), Rafael Gayol (percutie) si Dino Soldo (saxofon, clarinet, clape).

Pe 3 septembrie, cu o seara inainte de concert, la Palatul Ghika va avea loc o Seara Exclusiva Leonard Cohen. Accesul la eveniment se poate face pe baza invitatiilor VIP la concert.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook