LES ELEPHANTS BIZARRES lanseaza clipul WISH in Silver Church

de Chaos Lore

LES ELEPHANTS BIZARRES lanseaza clipul WISH in Silver Church


Elefantii Bizari lucreaza la cel mai cel album al lor de pana acum. Si pentru ca nu vor sa isi dezamageasca elefanii si elefanele, au decis sa amane lansarea programata pentru data de 22 martie.

Astfel, vor avea mai mult timp la dispozitie, timp pe care il vor petrece in studio pentru a realiza un album cum nu s-a mai facut.

Cel de-al doilea album al trupei va aduce cu el o noutate de la elefanti: pe langa piesele in limba engleza, care au devenit un trademark pentru trupa, albumul va include si doua piese in limba romana, cu care Claudiu, Stefan, Nae, Catalin si Hasan vor sa intampine vara alaturi de toti cei care iubesc muzica trupei Les Elephants Bizarres.

Si pentru ca Elefantii Bizari nu pot sta departe de publicul lor, se vor intalni cu ei, asa cum a fost anuntat, pe 22 martie, la Silver Church, pentru a sarbatori impreuna lansarea celui mai nou videoclip Les Elephants Bizarres, Wish (You were here). Va fi o petrecere cum numai elefantii stiu sa faca, asa ca nu trebuie sa lipsiti!

Concertul de pe 22 martie marcheaza si inceputul turneului "WISH", pe care trupa il va realiza in 10 orase din Romania si care se va incheia pe 15 mai.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: