Like Moths To Flames - Learn Your Place videoclip

"Learn Your Place" este cel mai nou videoclip al trupei americane de metalcore Like Moths To Flames, pe care il puteti urmari mai jos.

Piesa este inclusa pe varianta deluxe a reeditarii albumului lor de debut "When We Don't Exist", lansata in noiembrie prin Rise Records.

Like Moths To Flames au sustinut in 2012 o serie de concerte alaturi de trupe precum The World Alive, D.R.U.G.S., Texas In July.

Trupa a participat si la The AP Tour alaturi de The Ghost Inside, The Amity Afflicion si Miss May I.

"When We Don't Exist" deluxe edition tracklisting:

01. Learn Your Place (new song)
02. Shapeshifter
(new song)
03. The Worst In Me
04. GNF
05. No Hope
06. You Won't Be Missed
07. Faithless Living
08. Your Existence
09. Trophy Child
10. My Own Grave
11. Something to Live For
12. Real Talk
13. Praise Feeder

Membrii trupei sunt:

Chris Roetter - Vocals
Aaron Evans - Bass
Zach Huston - Guitar
Eli Ford - Guitar