Debut incendiar al actualului turneu Limp Bizkit

de cristina_n

Debut incendiar al actualului turneu Limp Bizkit

La numai cateva luni dupa ce au anuntat ca membrii originali ai trupei s-au reunit dupa opt ani lungi, eroii rock Limp Bizkit si-au inceput turneul mondial cu primul lor show tinut vreodata in Letonia la Riga, pe 21 mai.

In ciuda numeroaselor cereri de a vizita tarile Baltice (mai ales ca Dj Lethal este lituanian de origine!) Limp Bizkit nu au mai cantat niciodata in aceasta regiune - dar in cea mai adevarata maniera LB, a facut un show de zile mari! Multimea a luat-o razna la auzul pieselor preferate precum "Rollin'", "Nookie," imnul moshpit Break Stuff, dovedind ca Fred Durst, Wes Borland, DJ Lethal, Sam Rivers si John Otto s-au intors si sunt intr-o forma mai buna ca niciodata!

Fanii infocati pot sa viziteze sedinta foto de la primul show online pe .limpbizkit.com. Fred Durst, frontman-ul trupei declara: "Multumiti este putin spus, suntem binecuvantati ca ne-am strans din nou si in niciun caz aceasta nu este o reintregire, aceasta este o reintoarcere. Salutari tuturor!"

Limp Bizkit va fi prezenta si la Bucuresti, pe data de 28 iunie, pe Stadionul de Rugby "Arcul de Triumf". Concertul pe care baietii il vor sustine in Romania face parte din cadrul festivalului "Rock the city" unde vor mai canta si trupele Queensryche si Saga.

Turneul Limp Bizkit "Unicorns N' Rainbows" 2009 va strabate Europa si Europa Estica (va include showuri impresionante in Rusia, Lituania, Estonia, Ucraina si Romania) intreaga vara, punctand cele mai importante festivaluri si vor uimi fanii insetati de Limp Bizkit din 20 de tari inainte sa ajunga in Japonia si America.

Si ca si cand acest lucru nu ar fi de ajuns, Fred Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto, si DJ Lethal accelereaza catre inregistarea celui mai nou album de studio, album realizat in formula originala din 2000, aceeasi care a tras albumul premiat cu 12 discuri de platina in lumea intreaga Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water. Flip/Interscope Records va anunta mai multe detalii inclusiv data lansarii in urmatoarele luni.

Primele trei albume ale trupei s-au vandut in mai mult de 20 de milioane de copii numai in SUA si inca 13 milioane in lume.

Festivalul "Rock the city" care va avea loc la Bucuresti pe 28 iunie si ii va avea invitati pe Limp Bizkit , este un eveniment organizat de firma D&D East Entertainment impreuna cu Marcel Avram, unul dintre cei mai mari promoteri internationali.

Vedeta.roDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook