Limp Bizkit si-au facut cont pe Twitter

de cristina_n

Limp Bizkit si-au facut cont pe Twitter

Limp Bizkit este o trupa care a stiut cum sa atinga succesul si cum sa-l mentina. Fred Durst si colegii sai au inteles ca fanii sunt cea mai importanta componenta a succesului.

Drept urmare au ales sa stea in contact nemijlocit cu acestia si folosesc la maxim posibilitatile pe care le ofera internetul. Au conturi pe twitter si facebook, iar site-ul lor oficial (limpbizkit.com) este, mai mult decat orice, un instrument de comunicare directa cu fanii.

Reunirea trupei a fost anuntata printr-o declaratie postata de vocalistul Fred Durst pe contul sau de twitter pe data de 11 februarie 2009, tarziu in noapte (1AM, Pacific time), in care explica, in numele trupei, aceasta decizie:

"Am decis ca suntem mult mai dezgustati si plictisiti de rock-ul actual decat de ideea de a lucra impreuna. Indiferent de traseele noastre separate de pana acum, ne-am dat seama ca aceasta gasca degaja o energie unica si speciala pe care nu am intalnit-o nicaieri in alta parte. De aceea Limp Bizkit s-a intors".

Pe site-ul limpbizkit.com exista si un video-blog in care Fred transmite live fanilor noutati din turneul trupei, imagini din culise, interviuri cu colaboratori etc. Streaming-ul live este anuntat in prealabil pe contul sau de twitter. Tot pe site-ul trupei fanii au acces la un spatiu de chat non-stop.

Fred (care este cel mai activ si pe twitter) nu se sfieste sa faca si dezvaluri din viata sa personala. El noteaza pe 7 mai: „Salutari de la mine si de la Esther (logodnica sa – n.r.). Mai sunt 10 zile pana incepem turneul, 2 luni pana la casatorie si 6 luni pana la Halloween.” Marturisirea este insotita de o fotografie in care apare mana viitoarei doamne Durst purtand inelul de logodna.

Trupa americana Limp Bizkit va concerta in Romania, pe 28 iunie, la Stadionul de Rugby Arcul de Triumf din Capitala in cadrul festivalului ROCK THE CITY alaturi de Queensryche si Saga. Concertul face parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009”.

Biletele de intrare la festival au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din magazinele Diverta si Germanos sau on-line pe eventim.ro, bilete.ro, blt.ro, ticketpoint.ro. Pretul unui bilet este 130 ron, daca este achizitionat pana in data de 31 mai, inclusiv. Incepand cu 1 iunie, pretul unui bilet va fi 150 ron.

SURSA: Star Management
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: