Limp Bizkit - Ready To Go videoclip


Ready To Go, noul videoclip semnat de Limp Bizkit, poate fi urmarit mai jos. Clipul este regizat chiar de Fred Durst. Piesa il are invitat pe Lil Wayne.

Limp Bizkit se intorc cu un nou album intitulat Stampede Of The Disco Elephants, disponibil via Cash Money Records, casa de discuri a raperului Lil Wayne.

Trupa lucreaza in paralel la partea a doua a EP-ului "The Unquestionable Truth Part 1" (2005), care va avea parte de o lansare separata.

"Este ca si cum cineva ne-ar fi dat lesa jos si am primit libertatea sa facem tot ceea ce vrem", a spus solistul Fred Durst intr-un interviu recent.

Durst a mentionat ca "Stampede..." trebuie sa fie ceva mai generalist, ca o parte din piese au un aer urban. "Scriem piese diferite, sunt unele care le-ar placea fetelor la fel de mult ca si baietilor carora le place sa dea din cap".

Limp Bizkit a renuntat la Interscope din 2011. "Acum ceva vreme ne-am dat seama ca trebuia sa renuntam la acest label. Dupa aceea am dat de foarte multi oameni incantati de Limp Bizkit, insa care aveau o mentalitate gresita. Si dupa aceea am dat de tipii de la Cash Money, iar cu ei am avut alt tip de dialog".

 

Comenteaza logat cu Facebook

Log In with Facebook
ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook