Linkin Park in turneu cu HIM si Placebo

de Morrison

Linkin Park in turneu cu HIM si Placebo
Potrivit Launch Radio Networks, pe 25 iulie a debutat cea de-a patra editie a turneului Projekt Revolution, sustinut de Linkin Park. In cadrul editiei din acest an, Linkin Park vor concerta in turneu impreuna cu My Chemical Romance, Taking Back Sunday, HIM, Placebo, Saosin si altii.

Chester Bennington, solistul formatiei Linkin Park, a declarat pentru Launch ca re palnuri ambitioase in prinvinta acestui turneu. Solistul a marturisit ca i-a fost dificil la inceput sa gaseasca formatii care sa fie disponibila sa participe la eveniment. "Cel mai greu a fost la inceput, cand nimeni nu ne cunostea, nu ne respecta si nu avea suficiente motive sa participe alaturi de noi la Projekt Revolution", spune Bennington.

Turneul va incepe in luna august si se va incheia pe 3 septembrie 2007.

Projekt Revolution nu este un simplu turneu, ci si un proiect ecologic, un dolar din vanzarea fiecarui bilet fiind donat asociatiei American Forests.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: