Linkin Park sarbatoreste 20 de ani de la debut prin lansarea editiei aniversare a albumului Hybrid Theory

de Cristi Nedelcu

Linkin Park sarbatoreste 20 de ani de la debut prin lansarea editiei aniversare a albumului Hybrid Theory


Pe 24 octombrie 2000, Linkin Park lansa Hybrid Theory, un album care a schimbat cursul muzicii rock pentru totdeauna.

Doua decenii mai tarziu, trupa aduce in prim-plan o retrospectiva a unui moment-cheie al carierei si dezvaluie mult asteptatul Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition.

Saptamana trecuta, Linkin Park a scos din arhiva o versiune nemaiauzita, In The End (demo), care a fost primita cu entuziasm, Metal Hammer numind-o “o varianta timpurie, fascinant de neslefuita” si au apreciat ca “demonstreaza de ce erau predestinati pentru glorie”. In doar o saptamana, In The End (demo) a cumulat peste 1 milion de ascultari pe platformele de streaming.

Mike Shinoda, co-fondator al trupei, a facut personal un un-boxing al Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition Super Deluxe Box care poate fi urmarit aici – https://youtu.be/4YkZtd9tE-E

Box set-ul include discul Hybrid Theory, piese demo nepublicate, raritati, B-sides, DVD-uri, mai mult de 95 de minute de filmari nelansate in public, dar si alte surprize.

Linkin Park este, fara indoiala, una dintre cele mai inovative forte muzicale din istorie, precum si unul dintre cei mai bine vanduti artistii din ultimii 20 de ani. Printre numeroasele distinctii pe care le are in portofoliu, trupa se poate lauda 2 premii Grammy, 5 trofee American Music Awards, 4 MTV VMA, 10 MTV EMA si 3 World Music Awards.

Trupa a umplut stadioane de-a lungul carierei si a fost de multe ori in pozitia de cap de afis al unor festivaluri mari precum Download, Reading & Leeds, Rock in Rio sau Summer Sonic. Linkin Park ramane singura formatie din Occdient care a sustinut un turneu de 5 stadioane in China.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook