Linkin Park special,interviu Phenomenon, Nofx si multe altele la MTV alternative nation cu Hefe

de Chaos Lore

Linkin Park special,interviu Phenomenon, Nofx si multe altele la MTV alternative nation cu Hefe


Mai e putin pana la concertul verii. Linkin Park vine in Romania si la Alternatieve Nation. Interviu cu oragnizatorii evenimentului de pe 6 iunie. Totul despre bilete, acces, playlistul formatiei si care sunt cele mai curioase cerinte pe care le-au avut membrii trupei pentru concertul de la Bucuresti. Vedeti pentru prima oara statement-ul oficial pentru concertul din Romania!

Hefe, de la NOFX, transmite un mesaj fanilor Alternative Nation impreuna cu sotia lui. Primul videoclip al trupei Margate, pe care o produce la Cyber-Tracks.

Tot duminica, PhenomenOn vine prima oara la Alternative Nation. Este una dintre formatiile cu cei mai tineri instrumentisti, care au cantat, insa, in multe tari din Europa pana acum. Vedeti primul videoclip al trupei si la ce festival mare vor canta in vara asta.

Costel, stand up comedian, continua seria sfaturilor pentru concertele din anul asta, fie ca sunt rock, manele sau rap.

Tot la Alternative Nation, Chris Pfeiffer, de patru ori campion mondial la freestyle pe motor, arata ce stie pe Aeroportul Baneasa, intr-un eveniment demo saptamana asta.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: