Membrii Linkin Park sunt preocupati cu diferite proiecte

de Ana-Maria Gavrila

Membrii Linkin Park sunt preocupati cu diferite proiecte


Linkin Park au facut cunoscut faptul ca in acest moment lucreaza la doua proiecte diferite: primul este viitorul material discografic al trupei, iar al doilea - o premiera pentru americani - coloana sonora a unui film.

Membrii Linkin Park sunt cunoscuti pentru faptul ca s-au implicat de-a lungul timpului in diferite proiecte : "In timp ce lucram cu cei de la Stone Temple Pilots pentru noul lor EP...", povesteste solistul Chester Bennington intr-un interviu, "...inregistram si pentru noul albumul Linkin Park. A fost o nebunie sa compun pentru ambele trupe, dar in acelasi timp foarte distractiv, intrucat cele doua au un sound atat de diferit."

Pe data de 10 August, Linkin Park au interpretat pentru prima data piesa "A Light That Never Comes", avandu-l alaturi pe scena Summer Sonic 2013 pe Steve Aoki. Mike Shinoda, care il cunostea de ceva timp pe Steve Aoki, a declarat despre piesa ca este pur si simplu rezultatul unui "schimb de idei". Cu toate acestea, "A Light That Never Comes" nu va face parte din tracklist-ul viitorului album.

Cel de-al doilea proiect care ii tine ocupati pe baieti este lucrul la coloana sonora pentru filmul "Mall", regizat de DJ-ul Linkin Park, Joseph Hahn. "Mall" ii are in distributie pe Vincent D'Onofrio, Gina Gershon, Peter Stormare, James Frecheville si Cameron Monaghan, si este o adaptate a romanului lui Eric Bogosian. Nu exista inca o data pentru premiera filmului, iar pentru coloana sonora, echipa il are alaturi si pe tobosarul Alec Pure (Deadsy). E bine de stiu ca fanii vor putea recunoaste vocea lui Bennington in unele piese ce vor compune soundtrack-ul filmului, restul insa vor fi compozitii instrumentale.

"Sa compui muzica pentru un film si sa lucrezi la un nou album sunt doua lucruri complet diferite, intrucat am incercat sa suprindem esenta unei scene fara a fi influentati de muzica noastra", a declarat Bennington. "Am incercat sa captam emotia transmisa de film, asa ca momentan ne lipseste o structura precisa, insa este mult mai diferit fata ce auziti la radio. De asemenea, fiecare personaj din film are nevoie de un sound specific..."
La inceputul lunii august, Bennington a incheiar inregistrarile pentru EP-ul Stone Temple Pilots, ce va aparea in toamna. Momentan, nu exista o data de lansare pentru viitorul album Linkin Park.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook