10 lucruri mai putin cunoscute despre John LennonJohn Lennon este probabil unul dintre cei mai indragiti compozitori, iar astazi 9 Octombrie ar fi implinit 73 de ani. Realizarile sale alaturi de colegii de la Beatles, colaborarile lui cu alti artisti contemporani, precum si piesele lansate in cadrul carierei solo, reprezinta o mostenire valoroasa si o sursa de inspiratie pentru generatiile ce i-au urmat. 

 

Incercand sa improspatam amintirea fanilor lui John Lennon, iata 10 lucruri mai putin cunoscute despre legendarul muzician.

 

 

 

10. Lennon declara ca cele mai bune piese Beatles nu au fost inregistrate

O declaratie surprinzatoare, insa contextul celor rostite este un pic diferit. Intr-un interviu acordat celor de la Rolling Stone, in 1971, John a declarat ca succesul trupei vine cu un anumit pret - celebritatea aduce odata cu ea cereri din partea publicului, care sfarsesc prin a avea un impact nefavorabil asupra creativitatii trupei, fiind impiedicata sa ajunga la adevarata-i valoare. 

 

Poze Poze Rock Diverse -

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook