Cele mai dezastruoase turnee din istorieTurneele, sursa de venit a 90% din formatiile de pe acest Pamant. Totusi, nu e ca si cum mergi la birou, un turneu poate deveni un succes total sau un dezastru de proportii. Astazi trecem in revista cateva din momentele cu adevarat memorabile..sau dezastruoase.

Publicul indian este cunoscut pentru entuziasmul cu care isi primesc trupele preferate. Poate ca alegerea formatiei The Black Keys ca headliner pentru turneul Campus Rocks nu a fost tocmai cea ma inspirata.

Majoritatea formatiilor de pe afis faceau parte din curentul metal, iar muzica mai putin metal a celor de la The Black Keys nu a fost tocmai pe placul spectatorilor. Formatia a fost primita cu sticle si huiduieli, in timp ce mai multi spectatori s-au gandi ca ar fi interesant sa se dezbrace in fata lor. Rezultatul? Publicul din India a fost atat de revoltat incat formatia a trebuit sa fuga din hotel pentru a nu fi arestata. Rock and...roll.

Poze Cele mai dezastruoase turnee din istorie -


 

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook