Cinci mituri adevarate despre rockeri de succes 

Muzica rock este plina de sute de mituri despre muzicieni si este greu uneori sa facem diferenta intre fictiune si realitate. In continuare, va invitam sa parcurgeti cateva povesti care s-au dovedit a fi adevarate. 

  

 

 
 

Dylan i-a introdus pe The Beatles in lumea marijuana


Poze Poze pentru articole - beatles bob dylan


La sfarsitul lui august 1964,The Beatles se aflau in primul turneu oficial in SUA, moment in care s-au intalnit, pentru doua zile, cu Bob Dylan.

Dupa o scurta discutie, Dylan i-a invitat pe John, Paul, Ringo, George si pe managerul Brian Epstein la un joint de marijuana. Incercand sa evite o asemenea propunere, acesta din urma i-a spus ca trupa nu mai incercase marijuana de ani buni, fapt care l-a surprins pe Dylan, care avusese o cu totul alta parere, intelegand gresit versul piesei "I want to hold your hand", in loc de "I can't hide", crezand ca este vorba de "I get high".

Si cum The Beatles nu s-au dat inapoi de la o noua experienta, Lennon a luat jointul si, dupa ce a tras un fum, i l-a pasat mai departe lui Ringo. Acesta, fara sa-si dea seama ca trebuie, conform traditiei, sa-l dea mai departe, l-a fumat pe tot, obligandu-l pe Dylan sa prepare cate o tigara pentru fiecare membru al trupei. Epstein zbiera ca pluteste pe tavan, in timp ce Mc Cartney - mult mai pragmatic - a rugat pe cineva din audienta sa noteze tot ceea ce spune. Pentru toate exista un inceput, nu?

 

 

 

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook