Efectele drogurilor. Top 10 droguriDependenta de droguri sau abuzul de substante ilegale sunt des intalnite in multe dintre tari.

Pentru cei care nu au tangente cu acest subiect este imposibil sa ii inteleaga in totalitate pe cei care folosesc droguri si felul in care vad acestia din urma lucrurile.

Aceasta lista facuta de Listverse.com este utila atat celor care nu iau droguri (de cele mai multe ori avizi dupa informatii de gen, nefiind cunoscatori), dar si pentru consumatori (pe care nu ii voi numi "junkers"/"junkies") - intotdeauna e loc de mai multe cunostinte.

De la utilizare pana la dependenta este un pas si de cele mai multe ori avem tendinta sa spunem ca "nu suntem genul care sa devenim dependenti". Pe aceasta premisa putem incerca sa luam si, cand nici nu ne asteptam, ne trezim ca nu stim cum ai ajuns in acel stadiu.

Complicatia pe care o au toate aceastea in comun este riscul de stop cardiac din cauza tensiunii crescute si a batailor neregulate ale inimii, iar cele mai puternice dintre droguri pot duce la dementa, paranoia si depresie.

Sau Angel Dust, Wet, Sherm, Sherman Hemsley, Rocket Fuel, Ashy Larry, Shermans Tank, Wack, Halk Hogan, Ozone, HannaH, Hog, Manitoba Shlimbo, Embalming Fluid. Substanta face parte din categoria anestezicelor si, fumat, prizat sau inghitit, are efecte haluginogene, blocheaza receptorii de durere si afecteaza centri motorii. PCP este mai periculos decat celelalte categorii de halucinogene.


Poze Poze droguri si efecte - Poze droguri si efecte

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook