Evenimentele Istorice Din Spatele Pieselor Sabaton Se apropie cu pasi repezi concertul Sabaton de pe 27 Ianuarie de la Arenele Romane. Multi stim faptul ca piesele Sabaton sunt inspirate din evenimente istorice, insa stiti povestea din spatele acestor piese sau chiar a acestor evenimente? Iata 10 piese Sabaton care au fost inspirate de evenimente istorice reale. 

 1. Counterstrike - despre Razboiul de 6 zile

Pe fondul conflictului deja existent, autoritatilor egiptene le-a parvenit un  raport care s-a dovedit fals din partea Uniunii Sovietice, raport care stipula ca Israelul isi maseaza fortele armate la granita cu Siria. Presedintele Egiptului, Gamal Abdel Nasser a decis sa isi pregateasca defensiva in Peninsula Sinai,langa granita cu Israel, iar apoi a luat sub supraveghere Stramtoare Tiran dintre Peninsula Sinai si Peninsula Arabica declarand-o inchisa pentru Israel. In urma unui act diplomatic din 1957, orice interzicere a vaselor israelene in respectiva stramtoare putea fi considerata o declaratie de razboi. Ca urmare, guvernul israelian a declarat razboi, acest durand intre 5 si 10 Iunie 1967.

 


Comenteaza

acdcfanstefa99 la 26.01.2015 17:17

User Avatar Picture
Aspirant
Foarte reusit articolul , dar vedeti ca la Union , localitatea se cheama Monte Cassino, nu Monte Cassion raspunde

acdcfanstefa99 la 26.01.2015 18:00

User Avatar Picture
Aspirant
si la Rise of Evil , Anschluss a reprezentat anexarea Austriei de catre Germania , nu anexarea Germaniei raspunde

MaraM la 22.01.2015 22:33

User Avatar Picture
Povestea din spatele fiecarei melodii , mesajul , asta ma face sa ii iubesc pe baietii astia ! raspunde

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook