Istoria Fintroll in sase clipuri video 

Cu o activitate care se intinde incet, dar sigur pe aproape 20 de ani, finlandezii de la FINTROLL au dat putere curentului folk-metal,un taram muzical in care legendele nordice intalnesc muzica rock. 


Poze Poze pentru articole - fintroll
 

 


Sambata, 27 septembrie, FINTROLL va urca pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, alaturi de legenda gothic-metalului - PARADISE LOST si GOD, Tiarra, HateSphere, Profane Omen & Bloodway, pentru o noua editie a METALHEAD MEETING 2014 bis, drept confirmare clara a sucesului consemnat de evenimentul din iunie, unde iubitorii metalului s-au reintalnit cu SEPULTURA, MOONSPELL si ARKONA. 


Bilete pot fi gasite pe AICI. De asemenea, pe IaBilet.ro gasiti si pachete prin care puteti vedea ambele editii de METALHEAD Meeting, 2014 si 2015, cu reducere de 20%. Primele nume din cele 30 pentru editia de la anul sunt AMORPHIS, Primordial si Tryptykon.
 
Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 pot fi gasite pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange, Germanos, Posta Romana etc..).

Pe iabilet.ro, daca nu aveti bani acum, puteti plati si cu Vodafone si contravaloarea biletelor se va regasi pe factura!
 
 
In continuare va propun o scurta incursiune in lumea finlandezilor care canta in suedeza, prin vizionarea a sase videoclipuri Fintroll. Enjoy!
 

 

     

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook