Patru chitare ce au scris istorieMuzica rock are de departe cea mai bogata istorie - de la aparitia si totodata disparitia a numeroase subgenuri, momente istorice, momente tragice dar si aparitia unor adevarate legende. Legende care au transformat chitara intr-o bijuterie de nepretuit. Astazi ne aducem aminte de patru modele de chitara devine legenda.

Cu cine puteam incepe daca nu cu Jimi Hendrix, posibil cel mai mare chitarist din istorie. Hendrix a fost un nume care a scris istorie iar modelul Fender Stratocaster a fost intotdeauna preferatul sau. Produs ca orice model Strat al vremurilor sale, aceasta chitara avea sa fie conceputa special pentru mainile lui Hendrix. Nu doar ca acesta canta cu mana stanga insa Hendrix a folosit caracteristica pentru a-si construi propriul model signature, oferind o chitara cu adevarat clasica.
 

 

 

Comenteaza

JayMichael la 21.07.2013 11:09

User Avatar Picture
Slabut tare articolul in opinia mea. Imi da senzatia de pura preferinta. Da, chitara lui Jimi Hendrix chiar isi se afla bine pe primul loc, dar nu pot sa inteleg cum SG-ul lui Tony Iommi nu a fost mentionat. raspunde

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook