Top 14 cele mai celebre anulari de concerte rock/metal din Romania

Six Feet Under la Baia MareContinuam cu acelasi prieten drag, Sandor: Six Feet Under ar fi trebuit sa concerteze la Baia Mare, doar ca planurile au fost date peste cap de 'organizator'.

Mai jos gasiti un articol postat la acea vreme via Citynews.

Americanii de la Six Feet Under vor avea un gust amar cand vor auzi de Baia Mare si Maramures. Asta pentru ca, recent, au luat o teapa serioasa de la un asa-zis organizator de concerte, care i-a chemat sa sustina un show in aceasta zona a Romaniei anunta citynews.ro.

Componentii formatiei au batut palma, cum s-ar spune, pentru un concert care urma sa aiba loc in Baia Mare pe data de 4 mai. Pana in urma cu putin timp evenimentul din Maramures figura si pe siteul oficial al trupei, insa de cateva zile… “nada”.
Brusc, Baia Mare nu mai se afla in atentia americanilor, iar intr-un mail trimis reporterului citynews.ro ei au explicat ca, de vina pentru acest concert ratat este... “promoterul local”.

Acelasi "promoter" care a contactat renumita trupa americana de death metal a anuntat in Baia Mare si alte concerte surpriza, care au pus in alerta fanii muzicii rock din intreaga Romanie. Aceste concerte nu au mai insa avut loc iar formatiile, la fel ca publicul interesat au fost dezamagiti

 

 

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Like us on Facebook