Top 10 Albume Metal 2014Anul ce tocmai s-a incheiat a adus multe noutati discografice in sfera metalului mondial. Alcatuirea unui Top 10 a celor mai bune astfel de albume a fost cu adevarat dificila si bineinteles este subiectiva. Cu toate acestea, iata cum ar arata un astfel de clasament al unora dintre cele mai bune albume metal din 2014. 

 "Esoteric Warfare" apare la 7 ani de la precedentul material al trupei, "Ordo ad Chao", dar cu sguranta ca toata aceasta asteptare s-a meritat. Cu Atilla la voce, Hellhammer la tobe, Necrobutcher la bass si Charles Hedger impreuna cu Telloch la chitari, rezultatul final nu putea decat sa surprinda intr-un mod pozitiv.

Titlul albumului nu putea surprinde mai bine intreaga atmosfera a acestui album. Un concept oximoronic prin care de aceasta data cunoasterea nu este dobandita prin experiente spirituale de iluminare ci intr-un mod mult mai brutal, cel al conflictului interior al eului.


Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook