Top 14 cele mai celebre anulari de concerte rock/metal din RomaniaInainte de a ajunge pe o oarecare linie a normalitatii, Romania a fost cunoscuta pentru anularile consecutive, pornind de la evenimente de club cu 200 de oameni si pana la evenimente tip festival sau chiar un show AC/DC. Astazi ne bucuram sa fi trecut peste aceasta pagina neagra, din fericire ne putem mandri cu showuri de talie internationala, Inapoi la subiect, din arhivele memoriei am pus cap la cap o lista a celor mai mari anulari din ultimii 5 ani, top unde se poate ghici cine detine locul 1 absolut, chiar daca (norocul nostru) a fost vorba doar de showuri de club.

Incepem topul cu organizatorul nostru preferat, Sandor. Un individ care probabil nu mai are nevoie de prezentare, Sandor este responsabil pentru anularea a mai mult de jumatate din concertele metal de club organizate vreodata in Romania. Un exemplu este chiar showul pe care Orphaned Land ar fi trebuit sa-l sustina la Cluj. Mai jos gasiti un comunicat oferit de clubul Irish & Music Pub:

Concertul Orphaned Land programat in data de 8 Decembrie in Irish & Music Pub a fost anulat din motive organizatorice care nu tin de local.

Dintre cele trei parti implicate in organizarea acestui concert, respectiv Irish & Music Pub (locatia), trupele si organizatorul, (cel care a contactat atat trupele cat si locatia in vederea organizarii acestui eveniment) cea de-a treia parte, organizatorul, nu si-a respectat obligatiile contractuale asumate fata de trupe, acest fapt generand anularea concertului.

In ciuda eforturilor facute de Irish & Music Pub (suplimentarea echipamentelor de sunet existente in local cu echipamente performate, solicitarea prezentei unor persoane specializate in servicii de sonorizare si muzica) si a eforturilor facute de trupe in primul rand pentru a ajunge la timp in vederea efectuarii probelor de sunet si in al doilea rand pentru a face ultimele pregatiri necesare desfasurarii in conditii optime a concertului, organizatorul, Alex Sandor - Metal Maniac Agency - nu si-a respectat obligatiile contractuale asumate, generand astfel imposibilitatea desfasurarii concertului.

Este regretabila aceasta situatie, Irish & Music Pub cerandu-si scuze pe aceasta cale tuturor fanilor veniti la concert.

Echipa Irish & Music Pub

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Like us on Facebook