Top povesti rock adevarate Muzica rock contine foarte multe legende populare (sau nu) despre intamplari diverse ale artistilor, incepand in special cu anii 70 incoace. Foarte multe dintre ele au ramas la stadiul de mit dar o parte sunt ceea ce numim "povesti adevarate". Mai jos va invitam sa descoperiti cateva dintre acestea.

In luna august din 1964, Beatles si-au inceput primul turneu oficial din Statele Unite. Cu aceasta ocazie, s-au imprietenit cu un alt artist renumit al acelor vremuri, Bob Dylan. Partile au facut cunostinta prin intermediul lui Al Aronowitz, un scriitor celebru al acelei vremi. Dupa o scurta discutie, Bob Dylan i-a intrebat pe baieti daca vor sa fumeze un joint, probabil cu gandul ca britanicii erau "sub influenta" atunci cand au scris piesa "I Want to Hold your Hand". Ringo Starr a fost de acord, dar a fumat singur toata tigara fara sa stie de traditia conform careia un joint se imparte si cu ceilalti.

Poze Poze Rock Diverse - top 10 music stories

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook