Trupe care si-au concediat solistiiStirea ca solistul unei trupe sau alta a fost dat afara nu mai suprinde pe nimeni. Sau aproape pe nimeni! Daca multi oameni identifica solistul ca fiind "reprezentantul sau imaginea" trupei, ceilalti membri vin si demonstreaza contrariul. Certuri, procese, orgolii ranite, droguri, dar mai ales bani (multi bani) - toate acestea fac deliciul publicului si reprezinta motileve principale pentru care un solist poate fi dat - pur si simplu - afara din trupa de colegii sai.

Gram Parsons a fost o mare influenta in perioada de Country-Rock a celor de la Rolling Stones, prin anii '60. Cu toate cestea, nu toata lumea era placut impresionata de personalitatea lui Parsons, cu atat mai putin colegii sai de la The Flying Burrito Brothers. Dupa ce au lansat albumul de debut, certurile au inceput sa fie din ce in ce mai dese. Dupa cel de-al doilea album, "Burrito Deluxe", Parsons a fost dat afara din trupa din cauza problemelor pe care solistul le avea cu dependenta de droguri si alcool. Parsons a avut o scurta cariera solo, intrucat a murit in 1973 in urma unei supradoze. Avea 26 de ani.

 

Poze Poze Rock Diverse -

 
 

 

Comenteaza

Ca sa comentezi trebuie sa fii logat pe site sau cu Facebook. Logheaza-te sau Fa-ti cont intr-un minut sau logheaza-te cu Facebook.

Facebook

Concerte recomandate:


Like us on Facebook