"Sirena" Liv Kristine a realizat un videoclip alaturi de Michelle Darkness: "Love decay"

de Alin Pildner

Piesa este preluata de pe cel mai recent disc solo al solistei Leaves' Eyes - "Vervain", album care urmeaza a fi lansat pe 4 noiembrie, via Napalm Records, pentru duetul "Love decay" LIV KRISTINE alegandu-l pe Michelle Darkness, solistul trupei germane de goth metal "End of Green".


Va reamintesc faptul ca Liv Kristine va concerta in Romania, in cadrul METALHEAD Meeting 2015, alaturi de noul sau proiect - "The Sirens", in care fosta solista Theater Of Tragedy evolueaza alaturi de Kari Rueslatten (The Third and The Mortal) si Anneke Van Giersbergen (The Gathering) .


Bilete pentru acest eveniment care va reuni o multime de nume mari ale metalului international (pana acum au mai fost anuntate trupele Amorphis, Primordial, Antimatter si Triptykon) pot fi achizitionate online, pe IABILET.RO, pana la data de 1 decembrie putand beneficia de preturi promotionale. Enjoy!
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: