Lordi apara Ozzfest

de Morrison

Lordi apara Ozzfest
Mr. Lordi, frontmnaul finlandezilor de la Lordi, a facut cateva declaratii favorabile in ce priveste editia din acest an a festivalului Ozzfest, prima cu acces liber din istoria evenimentului.

Nu suntem platiti, dar asta pentru ca nu exista niciun venit in urma acestui festival. Pentru noi insa este important faptul ca suntem promovati, suntem cu adevarat norocosi", spuen solistul.

Dupa ce autoritatile au decis sa interzica consumul de alcool in incinta festivalului Ozzfest, recent au avut loc nu mai putin de 62 de arestari, dintre care 39 pentru consum de alcool din partea unor persoane cu varste pana in limita legala.

In urma celor cateva morti care au avut loc la aceasta editie Ozzfest, autoritatile din New Jersey au declarat orice fel de alcool interzis pe durata festivalului. Ultimul concert de la aceasta editie la care fanii au avut voie sa comsume bere si alte bauturi alcoolice a fost cel al formatiilor Alice In Chains si Velvet Revolver.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook