Lordi au ramas fara clapara

de Buvnitz

Lordi au ramas fara clapara


Awa, clapara formatiei finlandeze Lordi, si-a anuntat retragerea din trupa.

Ultimul concert alaturi de Lordi va avea loc in data de 11 august in Rovaniemi, Finlanda unde Lordi vor aniversa 10 ani de cariera.

Awa s-a alaturat formatiei Lordi in 2005 iar debutul discografic l-a avut odata cu lansarea albumului The Arockalypse. A cantat pe trei albume Lordi.

Un inlocuitor pentru Awa a fost deja gasit astfel ca trupa va intra in studio in toamna pentru a inregistra un nou album ce va fi lansat la inceputul anului viitor. Personajele noilor membri vor fi anuntate inainte de lansarea albumului.

Lordi vor aniversa 10 ani de la lansarea albumului de debut si 20 de ani de la formarea trupei prin printr-un nou CD/DVD intitulat Scarchives Vol. 1.

Fiecare obiect din box set va fi lansat individual. E vorba de costuri de productie...un pachet intreg ar fi crescut simtitor costul de productie.' declara Mr. Lordi.

Prima parte va fi lansata in format CD/DVD. Va include primul album Lordi (nelansat) 'Bend Over And Pray The Lord - The Heavy Rock Album' din 1997. Avem piese bonus: Gey Heavy si Hulking Dynamo, produse si mixate de TT Oksala pentru Get Heavy in 2002.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook