Lordi despre Eurovision

de Morrison

Lordi despre Eurovision
La aproximativ un an si jumatate dupa ce au castigat editia din 2006 a concursului Eurovision, trupa finlandeza Lordi a vorbit intr-un interviu pentru Maximum Ink despre ce a insemnat acest lucru pentru cariera formatiei.

Concursul Eurovision este in mare o competitie de muzica pop. Canti live in fata unei audiente, dar in acelasi timp interpretarea ta este transmisa catorva miii de milioane de telespectatori. Este o ocazie unica sa transmiti un mesaj peste tot in lume. In acelasi timp, este o competite in care nu prea vezi formatii rock, astfel ca noi am fost cu adevarat o aparitie ciudata intr-un concurs in care aproape mereu cu cat apari mai dezbracat cu atat mai multe voturi castigi, spune Amen, chitaristul Lordi.

Este un concurs in care nimeni nu s-ar fi asteptat sa vada pe cineva ca noi, mai spune chitaristul. Am capatat mai multa reputatie si ni s-au deschis mai multe usi. Am castigat fani si am reusit sa cantam in cadrul unor evenimente importante. Am fost ocupati si trebuie sa-i multumim Eurovisionului pentru acest lucru. Dar consideram ca am depasit statutul de simpla trupa castigatoare a unui concurs de pop si vrem sa mergem mai departe, concluzioneaza Amen.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook